Da er vi blitt ein lykkeleg liten familie på tre. Vi heldt til i Oslo, mens mange kjente og kjære er heime på vestlandet og fann derfor ut at blogging er ein ypperleg måte for dei å kunne følgje med på kva vi driv med.

lørdag 21. november 2009

Hipp Hurra for Tulla



Da har jammen meg lille jenta vår blitt eit halvt år, i går altså. Ho vart sjølvsagt feira med gaver, besøk og kake. Og vi foreldre, som i utgangspunktet ikkje ønska så mykje leikar til jenta, gjekk i fella og kjøpte gave. No skal det seiast at vi sjølvsagt ønkser leiker til tulla, bare ikkje så grådig mange og ikkje så innmari store, siden plassen vår er heller begrensa. Men eg ser jo kor utrulig gøy ho synes det er når ho ser noko nytt. Treleiker og sånne leiker der det skjer noko når ho gjer noko, står høgt på ønskelista. Etter at gullet, trøtt som ein strømpe, sovna godt i senga si, fortsatte vi litt eldre feiringa med eit glas vin og spel med gode vener. Alias er eit fantastisk morosamt spel, som eg trur alle vil finne gøy. Vi vart i allefall kjempe ivrige alle saman, og lo og tulla mykje.

I dag får vi lunsjbesøk av ein tidligere kollega av meg, skal bli veldig koselig å sjå ho igjen. Pappaen i huset skal dessverre på jobb. Håper vi vinn i lotto snart, slik at han ikkje må jobbe annankvar helg. Vi vil ha han meir heime! Utenom dette byr nok laurdagskvelden til oppgaveskriving for min del. Ikkje kome noko lenger, så på tide å få gjort noko.


Pakke er gøy!


Litt kos med gode Ida, som og kom med gave.


"Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans"


Spanande pakke som lyser fra mormor.






God laurdag!

2 kommentarer:

  1. Gratulerer så mye til lille tulla!!
    Den fella der har vi også gått i gitt.. Jeg var fast bestemt på at vi ikke skulle ha så mye leker til Daniel. Man ser jo barn som har rommet stappet fullt av leker de nesten ikke bruker. Men det er jammen fort gjort at det hoper seg opp litt.. Daniel har allerede en god del leker (selv om vi selv bare har kjøpt noen få), og enda flere leker står på ønskelista til jul.

    SvarSlett
  2. Haha, den boken har Emma også..
    "den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans"..en av hennes favorittbøker:)

    Men leker blir det mye av uansett, får gjemme vekk noen i ny og ne..og ta det frem igjen etter et par mnd;)
    Tror de har fått noe nytt da vettu:)

    MEn gratulerer med et HALVT år! Tiden flyyyyyr...

    *klem fra Stavanger*

    SvarSlett