Da er vi blitt ein lykkeleg liten familie på tre. Vi heldt til i Oslo, mens mange kjente og kjære er heime på vestlandet og fann derfor ut at blogging er ein ypperleg måte for dei å kunne følgje med på kva vi driv med.

lørdag 26. desember 2009

Julero

Sitter på kjøkkenet til mor og nyt ein kopp varm, deilig, sterk kaffi, mens fantastiske dattera mi sit og leikar på golvet ved sida av. Klokka er kjempe tidlig, som (nesten) begynner å bli en vane. Fra radioen kjem det juleslager på juleslager og på bordet har eg tent lys. Ute lavar det ned. For en lykke!! Vi er så utrulig heldig og det er godt å sette seg ned og tenke og kjenne kor takknemmlig eg er.

Jula så langt har vært kjempe deilig og veldig rolig, akkurat det vi trengte. Masse tid til kos. Julafta var heilt perfekt. Vi vakna hos paa og fekk servert deilig julfrukost. Deretter fekk dei små julgåver fra bestefaren, kvar sitt akebratt, så da bar det på med varme klede og ut i snøen. Lille jenta fant aking kjempe gøy. Først var ho litt skeptisk, men etterkvart vart smilet større og større. Julegrautn vart inntatt hos mamma, der vi tilbrakte resten av den deilige dagen. Deilig pinnekjøtt vart ete under en lang og rolig middag, blir nok 20 år til neste gang vil eg tru. Under treet låg det eit hav av, mange pakka omhyggeleg og personleg inn. Vi fekk så utruleg mykje flott. Tusen takk til alle! I dag er det julebesøk som venter, blir kjekt å få vise fram solstrålen vår. Ho har forresten lært seg å sette seg opp sjølv no, første gang var ved kveldstellet lille julafta. Er fortsatt litt ustø, men veldig stolt, spesielt når vi skryt. Det er heilt tydeleg at ho forstår når vi fortel ho kor flink ho er for da lyser ansiktet enda meir opp og så får ho slik ei stolt mine.

Gode juledager ønsker eg dykk alle vidare!







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar