Da er vi blitt ein lykkeleg liten familie på tre. Vi heldt til i Oslo, mens mange kjente og kjære er heime på vestlandet og fann derfor ut at blogging er ein ypperleg måte for dei å kunne følgje med på kva vi driv med.

fredag 14. august 2009

Da var det blitt fredag kveld, dagen i dag har fløyet, som alle andre dager siden tulla kom til oss. I dag har vi vært ute og gått, med nye joggesko på. Alltid artig med sko som lyser "vi er ny". Vært å kjøpt kovolutter  og mer kartong til takkekortene, som nå må sendes hjem siden jeg ikke klarte å bli ferdig med de da jeg var hjemme. 

Ellers har vi lekt og kost oss.  Her er lille Ada med babygymmen sin. Alt skal i munnen. 






Ha en finfinkveld! Vi trekker bort til sofaen. Tulla er urolig, gulper masse og vil kun sove på mammaen. 


3 kommentarer:

  1. Så utroli kjekt at dere har fått blogg å at jeg kan følge med på hva dere fantastiske folk gjør på der borte på østlandet! Vi savner dere allerede masse!! Å Lille snuppe niesa mi som e begynt å putte allt i munnen da...så herlig!! Gleder oss til dere kommer hjem igjen!! :)

    Natta klem til dere alle tre fra Monica og Lea Mari

    SvarSlett
  2. Heimine kjære
    så herlig å se tulla mi, som koser seg, savner dere masse, og gleder meg til dere kommer hjem snart. Ser på "stellebordet" på badet, og vil ikke ta det vekk,for da er dere liksom litt her ennå... masse kos og klem fra mormor og mamma og svigers

    SvarSlett