Da er vi blitt ein lykkeleg liten familie på tre. Vi heldt til i Oslo, mens mange kjente og kjære er heime på vestlandet og fann derfor ut at blogging er ein ypperleg måte for dei å kunne følgje med på kva vi driv med.

lørdag 15. august 2009

Lørdagkveld og akkurat kommet fra Ikea. Trodde sent lørdag ville bety mindre folk, men neida, på Ikea er det alltid travelt. Fulgte altså ikke rådet om å holde seg unna store samlinger folk, for å unngå den mye omtalte svineinfluensa. Desinfeksjon av hendene har vi derimot gjort en del ganger i løpet av dagen. På Ikea ble det handlet nytt trekk til sofaen, noe vi har ønsket oss lenge. En smule lei turkis nå. 

På Ikea ble det selvsagt svenska kjuttbollar. 









Gullet i deilig strikkedrakt fra min tante Wivian. Vi klarte jo selvfølgelig å miste den ene sokken på Ikea:( Veldig kjedelig.. 

Natta
 

2 kommentarer:

  1. Hvilken farge ble det nå da? Ikea er Ikea, like fullt alltid. Her er det stille dag, bare sullet rundt, lader opp til ny uke.
    masse klemmer til gullet som er sokkeløs, ikke bra :) du får ta med den ene, så kanskje mormor klarer å fikse en ny en til henne.
    masse nattaklemmer til alle tre

    SvarSlett