Da er vi blitt ein lykkeleg liten familie på tre. Vi heldt til i Oslo, mens mange kjente og kjære er heime på vestlandet og fann derfor ut at blogging er ein ypperleg måte for dei å kunne følgje med på kva vi driv med.

tirsdag 18. august 2009

Travel tirsdag

En travel og artig dag - vært på farten i hele dag. Nett så vidt fått tid til en liten tur i vaskekjelleren. Møtt mange kjempe koselige mødre for trilletur i dag, ble forsåvidt en liten trilletur med en lang kafestund. Gikk derfra med en deilig letthetsfølelse da det kom frem at det var flere med meg som glemmer å skifte bleie og som kunne telle på en hånd hvor mange ganger de hadde laget middag etter vidunderet kom til verden. Dette var derimot ikke Torstein like happy for.

Nå ligger tullemor og prater med pappaen på sofaen. Ho har akkurat oppdaga hånda si, så den er svært fasinerende om dagen. Så morsomt å se på:) 

Kvelden har vi tilbrakt på kafe med Marianne, Ingrid og Johanne - superkos som alltid jenter! Prøvde meg på en spøk som ikke slo ann - alltid like gøy. Servitøren fant ingen regning på vårt bordnummer, så jeg spurte om det var gratis, med et smil. Ingen respons. Jaja kaja. 

Tung medisinering av barn er skummelt. Sitter å ser på dokumentar på NRK2. Så mange skjebner. Nå blir det litt politikerdebatt. Har som mål og sette meg inn politikken før valgdagen.

Bilder kommer i morgen, ikke ork nå. 
Natta

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar