Da er vi blitt ein lykkeleg liten familie på tre. Vi heldt til i Oslo, mens mange kjente og kjære er heime på vestlandet og fann derfor ut at blogging er ein ypperleg måte for dei å kunne følgje med på kva vi driv med.

lørdag 22. august 2009

Om bæring og sånt...


Hva er det riktige bæretøyet å bruke? Er det noe som er diskutert i mammeverdenen så er det dette. May Tay, ringslynge, vevdsjal, elastisksjal, ergosele og ikke minst babybjørn - den stygge fæle ulven. Noen mammaer vet alt, hva som er mest riktig og best, for alle selvfølgelig, noen mammaer er mer usikre og vet ikke helt hva de skal tro, eller gjøre. Noen mammaer har prøvd alle disse sjalene, men får det ikke til, eller minsten liker det ikke. Da sier de andre mammaene, som vet best, at du må bare prøve litt til. "Min gråter litt den også..", og forklarer belærende at babybjørn er virkelig ikke ergonomisk bra for minstens hofter og rygg og burde derfor ikke vurderes. Det finnes uendelig med nettsteder hvor det diskuteres i det evinnelige om hva som er best. I alt dette kaoset mener jeg det viktigste må være å finne det som passer for deg, pappaen og minsten. 

2 kommentarer:

  1. hei, hei til den skjønne lille familien.
    Det er så koselig å få se bilder av gullet, noe nytt hver dag,herlig! I dag er det bare slappe av på sofaen,deilig det og av og til.
    Ha en strålende fin helg, masse kos og klem til Ada

    SvarSlett
  2. Gleder oss til helgen :) Glad i dere!!

    SvarSlett