Da er vi blitt ein lykkeleg liten familie på tre. Vi heldt til i Oslo, mens mange kjente og kjære er heime på vestlandet og fann derfor ut at blogging er ein ypperleg måte for dei å kunne følgje med på kva vi driv med.

tirsdag 8. september 2009

Var alt mykje betre før røykeloven?

Var alt mykje betre før røykeloven, da alle småbarnsmødre holdt seg langt vekke fra byens kafeer? Leste et debattinnlegg i går kor det vart klaga på ammende kvinners mangel på folkeskikk. Kva får mødre til å slenge fram puppen i tide og utide? Svar på tiltale fra ei mor gjekk ut på at dei klagande var forretningsmenn og eldre kvinner som sjølv aldri fekk til amminga. Eg vil leggje til at ei gruppe klagande er yngre menn som får puppens mystikk og erotikk øydelagd. Ei av desse eldre damene, som tydeleg irriterte seg, møtte vi i dag. Vi var fire jenter med fire små, som oppførte seg eksemplarisk om eg må sei det sjølv. Dei små altså..Ho gjorde eit stort poeng av at ho eine kom borti med baggen sin og dermed tok stor plass, enda ho sjølv hadde ein meter ledig på andre sida. "Unskyld meg, eg treng litt plass eg og". Vel, vel, det einaste ein kan gjere er å oversjå og ikkje la det gå inn på ein. Var forresten ein svært hyggeleg kafedate jenter:)



No ventar eit deileg fotbad.

2 kommentarer:

  1. hei for noen herlig bilder av mine skjønne jenter ! Gleder meg masse til noen deilige slappe dager med dere, her er et skikkelig øse-pøse-dritt-vær, så vi kan kose oss inne.
    masse klem fra mamma og mormor

    SvarSlett
  2. Så kjekt å lese det du skriver,,, Å ja det e bare å overse sånne anti ammende cafe damer ;)
    Gleder meg til å se dere :)

    Stor klem Monica

    SvarSlett