Da er vi blitt ein lykkeleg liten familie på tre. Vi heldt til i Oslo, mens mange kjente og kjære er heime på vestlandet og fann derfor ut at blogging er ein ypperleg måte for dei å kunne følgje med på kva vi driv med.

onsdag 14. oktober 2009

Mammamimormortiltulla på besøk




ÅÅ så fantastisk å få mamma heim hit! Vi tre har kosa oss stort i dag, både inne, og ute i den deilige høstsola. Det var så stas for lillegull å leike og tulle med mormor, og trur nok det var minst like stas for mormora. Ho kom i dag tidleg med nattoget fra vestlandet. Med seg i kofferten hadde ho ein pose med spanande knappar, glidelåsar og band, så no er det verkeleg berre å setje i gang. Men det var ikkje berre eg som fekk gåver, det fekk tulla også. Det var så kjekt med pakke fra snille tante Randi. Den var spanande fra det øyeblikket den vart plassert i fanget. Pakke smaker særs godt virker det som. Kanskje eg får pakke i morgon?


Tusen takk tante! Og tusen takk for dei tøffe kleda - du er super god!


I går fekk tulla endeleg eit godt tak om føtene sine, etter å ha dradd i knea i nokre veker no, og klarte å putte dei i munnen. Stolt mamma da!


Tullemor og mormor

1 kommentar: